Laden...
Residentie Maastricht

Beschrijving pand

 

De Residentie.

Zodra je de deur binnen gaat van Residentie Maastricht voel je de rust van dit 16e eeuwse pand over je heen komen. Je laat het geluid van de Maastrichtse binnenstad achter je.

Begane grond. Je komt binnen in de voorkamer van het huis, een ruime kamer waar je een open haard en een zitje voor 2 vindt waar je zich desgewenst even kunt terug trekken.

Via het trapportaal heb je toegang tot de eetkamer. Eveneens met open haard, een ruime eettafel en een kast ( een oude bedstee) met een ruim aanbod aan servies en glaswerk.

De eetkamer staat in verbinding met de compleet ingerichte keuken me een loden tafel met 6 barkrukken.

Je kunt hier je ontbijt, lunch of diner zelf klaar maken, laten bezorgen of desgewenst laten bereiden.

In de bijkeuken staan 2 stadsfietsen die gratis tot uw beschikking staan tijdens je verblijf.

De achteruitgang geeft toegang tot de tuin. Geheel ommuurd en op het zuiden gelegen. Zodat je al in het vroege voorjaar in de tuin kunt ontbijten. Of een glas wijn drinkt aan het begin van de avond.

Eerste verdieping : Op de eerste verdieping bevindt zich de woonkamer. Aan de voorkant een gezellig zithoek ingericht met Leolux meubels. Aan de achterkant een tv hoek.

Tweede verdieping : hier bevinden zich 2 slaapkamer ieder met 2 eenpersoons boxsprings. Een apart toilet en een badkamer met ligbad.

Derde verdieping :  slaapkamer met 2 eenpersoons boxsprings en een badkamer met douche en witgoed

De kelder :  Een plaatje.  Een echte mergelkelder waar je een fles wijn ( tegen betaling uiteraard ) kunt nemen om gelijk je glas te vullen.

 

Brusselsestraat 30 · 6211PE Maastricht · 06 - 205 425 13 · residentie.maastricht@gmail.com